En liten uppdatering!

Företaget har snart varit igång i fyra månader och vi skickar varje vecka presentboxar till mottagare runt om i landet. Mottagarna nås inte enbart utav en fin box fylld med godis, utan även kärleksfulla meddelanden från människor som saknar och tänker på dem. Vi blir alltid väldigt rörda över hur fina meddelanden ni skickar med till mottagaren!

Vi har snart nått vårt första delmål kring donation till Barncancerfonden, detta tack vare er! Donationen kommer ske i en klumpsumma när den uppnått en viss summa för att minska administrativt arbete. Givetvis kommer vi att hålla er uppdaterade om när donationen skett, vi gör ju trots allt detta tillsammans!

Mors dag ligger runt hörnet och vad skulle passa bättre än att skämma bort din mamma med en presentbox? Vi har, precis som många andra under pandemin inte haft samma möjligheter som tidigare att träffa våra nära och kära och vi har därför redan spanat in vilka boxar våra mammor skulle uppskatta. Vi hoppas att du också hittar en favorit, kanske inte just till en mamma, utan kanske till en vän, partner eller släkting.

presentbox morsdag

Var rädda om er så hörs vi!