Nyheter

En liten uppdatering!

Företaget har snart varit igång i fyra månader och vi skickar varje vecka presentboxar till mottagare runt om i landet. Mottagarna nås inte enbart utav en fin box fylld med godis, utan även kärleksfulla meddelanden från människor som saknar och tänker på dem. Vi blir alltid väldigt rörda över hur fina meddelanden ni skickar med till mottagaren! Vi har snart… Läs mer »En liten uppdatering!

Spana in den senaste presentboxen!

Låt oss introducera vårt senaste tillskott, filmkvällsboxen! Trots att hösten är förbi håller pandemin ett hårt grepp om vårat samhälle, vilket kanske resulterar i många filmkvällar framöver. Så varför inte skicka en lite biokänsla med filmkvällsboxen till någon som du tycker om? Vi strävar ständigt efter att utveckla vårt sortiment med nya och goda boxar. Vissa är här för att… Läs mer »Spana in den senaste presentboxen!

Välkomna till Presentboxen!

Precis som för många andra, om inte alla människor så har den här pandemin påverkat oss på flera vis. För oss har det svåraste varit att inte kunna träffa våra nära och kära på samma sätt som vi tidigare varit vana vid. En kväll i höstas funderade vi över hur vi skulle kunna skänka en tanke till våra närstående och… Läs mer »Välkomna till Presentboxen!